CATALIZATOARE DIESEL

CUMPARAM CATALIZATOARE DIESEL
Din cate stim motoarele diesel au fost dintotdeauna preferate de toata lumea, deoarece acestea au un consum mai redus de carburant fata de motoarele pe benzina.
Un aspect important este aceala ca un motor pe motorina are emisii de CO2 mai mici decat un motor pe benzina de aceiasi putere.
Catalizatoarele au rolul de a reduce emisiile de noxe la toate motoarele fie ca acestea sunt pe benzina sau diesel. Un catalizator diesel trebuie sa fie foatre eficient in filtrarea noxelor deoarece s-a descoperit ca noxele de tip NO respectic NO2 sunt foarte periculoase pentru organismul uman.
CUMPAR CATALIZATOARE DIESEL
Achizitionam catalizatoare provenite de pe autoturisme diesel indiferent de zona climatica din care acestea provin.
CUMPAR CATALIZATOARE DIESEL
Cumpar catalizatoare diesel in orice stare, catalizatorul sau catalizatoarele nu trebuie sa fie bune din punct de vedere tehnic acestea trebuie sa fie coplete chiar daca sunt lovite, sparte sau indoite.
Filtre de particule DPF
Filtrele de particule DPF sunt acele filtre care retin ininteriorul lor aproape 90% din particulele de carbon si din cenusa prezenta in gazele evacuate de motoarele diesel. Aceste filtre de particule fac pozibile normele de poluare la motoarele diesel de Euro4 si Euro 5.
Fitrele de particule DPF acumuleaza in timp depuneri, tocmai de aceea necesita in timp un procedeu de regenerare care consta in arderea propriuzisa a depunerilor.