CATALIZATOARE BENZINA

CUMPARAM CATALIZATOARE BENZINA
Motoarele pe benzina sunt mai poluante fata de motoarele diesel de aceea catalizatoarele acestora trebuie sa fie mai eficiente. Din cate stim noxele emise de motoarele pe benzina sunt mai putin nocive pentru organismul uman decat cele provenite de la autoturismele diesel.
Catalizatoarele au fost introduse pe piata automobilelor in ani 1970-1972. Odata cu trecerea timpului aceastea au evoluat si au crescut performantele in ceea ce priveste filtrarea noxelor eliminate de motoare atat pe benzina cat si cele diesel.
Nivelul emisiilor nocive ale unui motor alimentat cu benzina este in functie de amestecul combustibi-aer.
Catalizatoarele pot avea in interior fie monolit ceramic, fie monolit metalic, acestea din urma fiind folosite la motoare de mai mare putere.
Catalizatoarele au rolul de a reduce noxele la toate motoarele fie ca acestea sunt pe diesel sau otto. Un catalizator destinat unui motor pe benzina trebuie sa fie foatre eficient in filtrarea noxelor deoarece acestea foarte periculoase pentru organismul uman cat si pentru mediul inconjurator.
CUMPAR CATALIZATOARE BENZINA
Achizitionam catalizatoare de pe masini cu motoare pe benzina indiferent de starea acestora.
CUMPAR CATALIZATOARE BENZINA
Cumpar catalizatoare benzina in orice stare, catalizatorul sau catalizatoarele nu trebuie sa fie bune din punct de vedere tehnic acestea trebuie sa fie coplete chiar daca sunt lovite, sparte sau indoite.